Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasjeo na podvalu

Muškarac putem interneta zaveo Castrovog sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sin Fidela Castra, Antonio, punih je osam mjeseci 'snubio' atraktivnu Kolumbijku putem interneta i s njom razmijenjivao strasne e-mailove, da bi na kraju doživio veliko popniženje, otkrivši kako se zapravo radi o običnom muškom provokatoru iz Miamija.

Luis Dominguez iz Miamija, uspješno je na uzdama držao sina bivšeg kubanskog diktatora, koji slovi za plejboja, te je njegovim ponižavanjem izazvao oduševljenje među brojnom kubanskom populacijom na jugu američke savezne države Floride, piše Daily mail. Dominguez je rodom iz Kube i vodi internetsku stranicu, koja analizira kubansku vojsku i tajne službe. Catrovog sina odlučio je 'zavesti', kako bi svijetu pokazao koliko je to 'neprobojna' sigurnost kubanske vlade te istovremeno prikazao licemjerje, kojim se kubanski vođe služe, živeći u izobilju, dok njihovo stanovništvo grca u neimaštini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Castro 'mekog' srca Uz Castrov 'blagoslov' otvoren Katolički centar na Kubi Slika nije dostupna Castro zaključio 'Kubanski ekonomski model više ne funkcionira'

'Želim te poljubiti, voljeti i voditi ljubav s tobom', napisao je 'Claudiji' Antonio Castro u jednoj od brojnih online poruka, što dokazuje, koliko su Dominguezove tehnike zavođenja zapravo bile uspješne. Antonio je čak napisao kako želi biti s njom, unatoč svojoj vezi s 26-godišnjom TV-producenticom iz Havane. Dominguez je mlađeg Castra opisao kao rock zvijezdu, s kojom su se uvijek svi željeli fotografirati, osobito zgodne žene. 'Palo mi je na pamet da mu se mogu približiti, predstavljajući se kao jedna od takvih žena', rekao je Dominguez.

Izmislio je virtualnu osobu, proučavajući fotografije bivših Castrovih djevojaka te je stvorio 26-godišnju sportsku novinarku tamne kose i plavih pramenova. Otvorio je e-mail na lažno ime i kontaktirao Castra, porukom kako ga želi susresti u Cartageni. Kad je Antonio prestao odgovarati na poruke u svibnju, Dominguez je cijelu priču ispričao televizijskoj postaji u Miamiju, koja je potvrdila autentičnost poruka i fotografija, koje su 'Claudija' i mlađi Castro izmijenjivali.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene