Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo ide na obdukciju

Smrt 63-godišnjaka nije posljedica povreda u nesreći: Policija otkrila detalje smrti muškarca čije tijelo nađeno u prevrnutom traktoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom slijetanja poljoprivrednog traktora s prikolicom u odvodni kanal u mjestu Privlaka na vinkovačkom području, poginuo je muškarac, izvijestila je u utorak Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Tijelo smrtno stradalog muškarca pronađeno je u traktoru koji je u utorak ujutro sletio u odvodni kanal na ulazu u Privlaku, navode iz policije.

Pročitajte i ovo Traktor SLIJEDI OČEVID Tragedija kod Ogorja: Prevrnuo se traktor, jedna osoba poginula

Na mjestu nesreće policija je u suradnji s državnim odvjetništvom provela očevid o uzrocima i okolnostima nesreće.

"Obavljenim očevidom utvrđeno je kako je 63-godišnjak iz Privlake, upravljajući neregistriranim skupom vozila, traktorom i priključnim vozilom (samogradnja) na kojem se nalazilo ogrjevno drvo, s prometne trake skrenuo udesno i sletio u odvodni kanal", priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Na mjestu prometne nesreće dežurni liječnik Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije utvrdio je kako smrt 63-godišnjaka nije posljedica povreda u prometnoj nesreći.

Po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad mrtvim tijelom 63-godišnjaka obavit će se obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Dr. Juraj Njavro u Vukovaru. O događaju će policija nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene