Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlostavljao i druge dvije kćeri

Stravičan slučaj u okolici Varaždina: Muškarac dva puta pokušao ubiti suprugu i maloljetnu kćer

Policija (Foto/Arhiva: Goran Kovacic/PIXSELL )
Policija (Foto/Arhiva: Goran Kovacic/PIXSELL )
Aktualno Galerija Policija (Foto/Arhiva: Goran Kovacic/PIXSELL ) Policija (Foto/Arhiva: Goran Kovacic/PIXSELL ) Nasilje u obitelji, ilustracija (Foto: Gettyimages) Nasilje u obitelji, ilustracija (Foto: Gettyimages) Foto: Gettyimages +0 Žena, ilustracija (Foto: Getty images) Galerija 1/3 >>
Uhićen je 51-godišnjak iz Varaždinske županije zbog pokušaja teškog ubojstva supruge i tri kaznena djela povrede djetetovih prava.

Zbog pokušaja ubojstva te zbog zlostavljanja supruge i maloljetnih kćeri pokrenuta je istraga protiv 51-godišnjaka, kojemu je određen istražni zatvor, objavilo je u subotu Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Varaždinu.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi

Varaždinski ŽDO je nakon provedenog ispitivanja uhićenog hrvatskog državljanina, rođenog 1968., donio rješenje o provođenju istrage protiv njega, zbog osnovane sumnje na počinjenje tri kaznena djela pokušaja teškog ubojstva i tri kaznena djela povrede djetetovih prava, priopćeno je.

Naime, 51-godišnjak je osumnjičen da je 21. rujna ove godine u obiteljskoj kući u okolici Varaždina pokušao ubiti svoju suprugu, koju je ranije u duljem razdoblju zlostavljao, no spriječile su ga njegove dvije maloljetne kćeri.

Nakon toga je 51-godišnjak pobjegao iz kuće i skrivao se do 24. rujna kada se u prijepodnevnim satima vratio kući i pokušao usmrtiti svoju suprugu i 17-godišnju kćer, koju je također ranije u duljem razdoblju zlostavljao, kao i druge dvije maloljetne kćeri. Uslijed napada 51-godišnjaka oštećenice su zadobile više tjelesnih ozljeda, navodi se u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 51-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi te zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i dovršenja pokušanih kaznenih djela. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene