Obavijesti Video Pretražite Navigacija
traže više od 500 ljudi

Ministarstvo raspisalo natječaj na koji se članovi stranaka ne mogu javiti, posao osiguran samo za dostojne obavljanja službe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini.

"Nova prilika da postaneš policajac/policajka! Program započinje u rujnu ove godine, a nakon uspješnog završetka čeka te radni odnos u Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Hrvatske", stoji u pozivu MUP-a za upis programa za buduće policajce.

MUP planira upis 550 polaznika u program koji će započeti najranije 20. rujna 2021. (ovisno o epidemiološkoj situaciji), a polaznice i polaznici po završetku programa primat će se u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.

Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da:

- imaju završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju
- nemaju navršenih 28 godina na dan 20. rujna 2021. godine
- imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost
- imaju propisanu posebnu razinu tjelesne motoričke sposobnosti
- osobno su dostojni za obavljanje policijske službe
- nisu članovi političke stranke

Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara 33, s naznakom „za natječaj“.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna udaljen iz službe Policajac iz Požege prijetio ženi, neovlašteno je snimao i nametljivo se ponašao pa završio u zatvoru

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna A SIGURNOST I POVJERENJE? Suspendirani karlovački policajci: Načelnik policije pokušao zataškati obiteljsko nasilje kolege?

Rok za podnošenje prijave je od 15. 3. 2021. do 15. 8. 2021. godine.

Detaljne uvjete natječaja možete pronaći OVDJE, a obrazac za prekvalifikaciju OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene