Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepucavanja na Facebooku

MOST bocnuo HDZ: "Jel' ste se stisli?", HDZ nije ostao dužan: "Stislo je vas odavno"

Andrej Plenković, Nikola Grmoja, Božo Petrov (Foto: Pixell)
Andrej Plenković, Nikola Grmoja, Božo Petrov (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija Andrej Plenković, Nikola Grmoja, Božo Petrov (Foto: Pixell) Andrej Plenković, Nikola Grmoja, Božo Petrov (Foto: Pixell) Foto: Pixell Prepucavanja MOST-a i HDZ-a na Facebooku (Foto: Facebook stranica HDZ-a/Screenshot) Prepucavanja MOST-a i HDZ-a na Facebooku (Foto: Facebook stranica HDZ-a/Screenshot) Foto: Facebook stranica HDZ-a/Screenshot +0 Božo Petrov Most (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
MOST i HDZ prepucavaju se preko Facebooka.

Na službenoj Facebook stranici HDZ-a objavljeno je kako žele dijalog, ali da na ultimatume ne pristaju, aludirajući na stav HNS-a da izlazi iz koalicije ukoliko se ne povećaju plaće u prosvjeti.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi Ivan Penava, Andrej Plenković Oglasio se i Grmoja Penava poručio Plenkoviću: ''Pozivam te na dvoboj kao muškarac muškarca''

MOST je reagirao na objavu HDZ-a napisavši: "Jel' ste se stisli😂🔝🔝🔝".

Odgovor HDZ-a glasi:

"Zbog takvih infantilnih fora i Grmojine vulgarnosti ste i izgubili na lokalnim izborima u Metkoviću, mjestu svog nastanka, premda ste 4 godine imali apsolutnu vlast. Stislo je vas odavno. 😉✋".

Premijer Andrej Plenković najavio je kako će razgovarati s HNS-om. "S HNS-om surađujemo jako dobro, ovo nije tema koja nije nerješiva, osigurali smo tri godine političke stabilnosti u Hrvatskoj da institucije rade ono što im je cilj", istaknuo je premijer u četvrtak nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene