Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apsolutni uspjeh

Mladi ekolozi i fizičari u Hrvatsku donijeli niz medalja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S punim rukama nagrada, s međunarodnog natjecanja mladih znanstvenika, sinoć se u Hrvatsku vratilo šestero učenika srednjih škola.

Svjetsko natjecanje održano je u Nizozemskoj, a učenici iz Zagreba, Preloga, Šibenika i Bjelovara ostvarili su apsolutni uspjeh. Kući su donijeli zlatne, srebrne i brončane medalje, koje su osvojili za radove na području ekologije i fizike.

Pročitajte i ovo Nagrada Nove TV - 1 Nova nagrada Nova TV dobitnica je certifikata Equal Pay Champion: "U društvu smo kompanija koje provode pozitivne promjene" Digitalni inovacijski inkubator - 2 Razmišljanje izvan okvira Potraga za najboljim mladim inovatorima: "Ovo je najbolji način učenja"

>> Hrvatskim učenicama bronca na natjecanju iz fizike u Iranu

'Fenomenalno iskustvo,odličan provod. Puno toga smo upoznali novog, nove ljude iz različitih djelova svijeta, nove znanstvenike, dobili smo veze... I eto, bili smo odlični, uspješni', kazao je Domagoj Šegregur.

'Ja sam osvojio srebrenu medalju, to znači druga nagrada. Zaslužio sam je iz područja fizike sa svojim radom Hertzovo novo ruho koje se bavilo elektromagnetskim valovima', dodao je Ivan Hrabar

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene