Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubav nema prepreka

VIDEO Trenutno najpoznatiji mladenci u Hrvatskoj otkrili kako se rodila ideja koja je ganula sve: ''Gostima je bilo zabavno. I oni su se priključili plesu''

Iz Cavtata stiže prekrasna ljubavna priča. Mladenci Marina i Davor svoj su prvi ples otplesali na - kotačima. Davor je inače u invalidskim kolicima, a Marina je za prvi ples na noge navukla koturaljke.

Marina i Davor u subotu su izrekli sudbonosno ''da''. I simbolično – da, može se! Davor u kolicima, Marina na koturaljkama otplesali su prvi ples. 

''Ideja za ples na rolama je bila moja. Ja sam zapravo htjela da oboje budemo na kotačima. I da utoliko budemo slični'', otkriva Marina Maslek.

Ideja se rodila još u travnju. S realizacijom je mladencima pomogao jedan plesni studio. Osmislili su im koreografiju i zajedno su vježbali. Do svadbe su bili potpuno spremni.

''Gosti su bili i ganuti i bilo im je zabavno. Nije prošlo dugo i oni su se priključili našem plesu'', kaže mladoženja Davor Novevski.

Ljubav ne poznaje ograničenja

Marina i Davor svima su pokazali da ljubav ne poznaje ograničenja. No, svakog dana nailaze na brojne prepreke.

''Jako rijetko su kod nas prilagođeni, na primjer, vlakovi, autobusi i slično. Kad odem negdje u nepoznato, naravno, gomila je prepreka. Stvar je u tome koliko ste prilagodljivi, koliko imate nekoga tko će vam pomoći'', govori Davor. A on ima Marinu.

Inače je Davor spisatelj. Piše i o problemima s kojima se osobe s invaliditetom susreću na putovanjima.

Pročitajte i ovo Amelia Panić Grazio Ne boj se, nisi sam... VIDEO Jeste li vidjeli djevojčicu koja s lakoćom citira Ujevića? Tata objasnio kako je to naučila

''Bilo bi super samo da su WC-i za osobe s invaliditetom na benzinskim pumpama zaista WC-i za osobe s invaliditetom, a ne skladišta za metle i drugi materijal. To bi stvarno bilo ovako lijepo'', kaže Marina.

Teško je, kažu, i pronaći smještaj. Stepenice, uska vrata, otežani prilazi – sve su to velike prepreke. No i njih su oni svladali. A dok ima ovakvih ljubavi sve je moguće. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene