Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puno kritika na račun premijera

"Opcija za promjene" na turneji Dalmacijom: Kovač u Solinu Plenkoviću prigovorio zbog neprovođenja reformi i pogrešne ideologije

Miro Kovač
Miro Kovač DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Miro Kovač Miro Kovač Foto: DNEVNIK.hr Tim Kovač pristiže u Solin Tim Kovač pristiže u Solin Foto: DNEVNIK.hr Miro Kovač druži se sa Solinjanima Miro Kovač druži se sa Solinjanima Foto: DNEVNIK.hr Ivan Penava Ivan Penava Foto: DNEVNIK.hr +0 HDZ-ov odbjegli trojac Galerija 1/5 >>
Opcija za promjene Mira Kovača i njegovi suradnici iz HDZ-a u Dalmaciji su predstavljali zajednički program u kampanji za unutarstranačke izbore. Prigovorili Plenkoviću da je pasivan i istaknuli da će HDZ-u izgubiti izbore.

HDZ-ova opcija za promjene na čelu s Mirom Kovačem danas je u Dalmaciji predstavila program u kampanji za unutarstranačke izbore. U Solinu su poručili kako s Plenkovićem na čelu iduće parlamentarne izbore neće dobiti, jer im Miroslav Škoro oduzima glasove nezadovoljnih članova HDZ-a.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Propucavanje Turudićeva automobila Plenković: ''Neki pucaju, a neki viču'' Presica Možemo! - 12 IZ MINUTE U MINUTU Benčić otkrila prve poteze ako postane premijerka

Uz brojne kritike zbog ideoloških tema, uputili su i otvorene zamjerke zbog, kako kažu, neprovođenja nužnih reformi na gospodarskom planu.

„Kako bismo imali jači gospodarski rast, ne ovih 2,6 posto, to nije dovoljno, kako bismo povećali kupovnu moć i približili se zemljama srednje i istočne Europe koje jesu već te važne reforme provele“, objasnio je Miro Kovač zašto bi on trebao biti predsjednik HDZ-a.

Ivan Penava rekao je da su najveći problemi u Hrvatskoj prazna sela, demografija, procesuiranje i obrana vrijednosti domovinskog rata i procesuiranje ratnih zločina.

„Tu smo toliko mršavi da mi je vjerujte neugodno stajati tu pred vama i pričati o tim stvarima“, zaključio je.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene