Obavijesti Video Pretražite Navigacija
saniraju se posljedice

Mirna noć stanovnika uz rijeke Savu, Kupu i Unu, vodostaji u opadanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici u slivu Save, Kupe i Une proveli su mirnu noć jer su vodostaji svih rijeka u opadanju. Kako je od pola noći sa četvrtka na petak, nakon dužeg vremena u opadanju i vodostaj Save u svom cijelom toku, prošla je opasnost od poplava i na jasenovačkom području.

Tamo su još na snazi izvanredne mjere obrane, ali ako se nastavi opadanje vodostaja od jedan centimetar na sat, one će ubrzo prijeći u redovne mjere obrane od poplava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBILNE KIŠE VELIKA FOTOGALERIJA Sava se u Zagrebu izlila iz korita, raste vodostaj Kupe u Karlovcu, neke ceste zatvorene Slika nije dostupna Ugrožena i Čička Poljana Metković: Poplavljeno 15 kuća, još 60 u neposrednoj opasnosti

Pad vodostaja Save zabilježen je i uzvodno, na mjernim postajama u Crncu i Dubrovčaku.

I vodostaj Une kod Hrvatske Kostajnice nastavlja opadati pet centimetara na sat, pa je u 7 sati iznosio 343 centimetara, što znači da se umjesto izvanrednih mjera uvodi pripravno stanje.

Voda se povukla iz dvorišta i s kolnika, pa se u Pounju ponovno uspostavlja redovan promet. (Hina)

Aktualno Tragedija u međimurskoj Selnici: U jarku pronađen mrtav muškarac s ozljedama na glavi +0 Policija (Foto/Arhiva: Marko Jurinec/PIXSELL) Crna kronika Tragedija u međimurskoj Selnici: U jarku pronađen mrtav muškarac s ozljedama na glavi 1/1 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene