Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj Sanader bez prihoda

Mirjana Sanader nije mogla do svoje plaće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirjana Sanader ne može podići plaću s tekućeg računa. Odvjetnik njezinog supruga Goran Suić za Dnevnik.hr kaže - tekući računi su joj blokirani.

Bez obzira na blokadu imovine Ive Sanadera i njegove obitelji, naknada za rad kategorija je u koju se ne dira, a Suić navodi i kako je to krajnje protuustavno. 'Posljednje dvije plaće nije mogla podići s računa. Gospođi Sanader su blokirani računi u ZABA-i', rekao nam je odvjetnik Suić.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Slika nije dostupna Istraga oko Sanadera Granić: Sve o Hypo kreditu '95. sam rekao DORH-u

>> VIDEO: 'Obitelj Sanader već je doista uznemirena ovim postupkom'

Na naše pitanje zbog čega joj je račun blokiran Suić odgovara kako nije problem u samom računu.

'Nije sporan račun, već posljednje dvije plaće. To je apsolutno protuustavno', naglasio je. Na kraju je napomenuo i kako je upućena žalba svim institucijama za ljudska prava.

Dodao je da je po posljednjim informacijama banka Mirjani Sanader odobrila otvaranje novoga tekućeg računa na koji će ubuduće 'sjedati' plaća pa se problem na taj način riješio.

Obitelj uznemirena

Podsjetimo, odvjetnica Mirjane Sanader Jasna Novak još je u vrijeme zapljene umjetnina iz rezidencije Sanaderovih poručila kako obitelj njezine klijentice već krajnje uznemirena neuobičajenim postupkom istrage.

Ivi Sanaderu Ivi Sanaderu blokiran je određen broj bankovnih računa kao i računa njegove uže obitelji te poslovni udjeli u trgovačkim društvima. Ivo Sanader prijavio je suvlasništvo triju tvrtki, jedne u Austriji, dviju u Hrvatskoj. Odvjetnički tim njegove obitelji žalio se na blokiranje računa, no sud je to odbio.

Uskoro opširnije...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene