Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na moru

Kuščević šuti o kućama, ali objavljuje fotku s Gotovinom. Bračani organiziraju potragu za ministrovim nekretninama

Lovro Kuščević s Antom Gotovinom (Foto: Facebook/Lovro Kuščević)
Lovro Kuščević s Antom Gotovinom (Foto: Facebook/Lovro Kuščević) Foto: Facebook/Lovro Kuš?evi?
Ministar uprave Lovro Kuščević ne odgovara na pitanja o svojim nekretninama, ali je objavio fotografiju s odmora.

Ministar Lovro Kuščević na Facebooku je objavio fotografiju s umirovljenim generalom Antom Gotovinom uz poruku “U dobrom društvu”.

Pročitajte i ovo Zgrada - 1 Pravo na dom Znači li pad potražnje da slijedi pad cijena nekretnina? "Na tržištu imamo prazninu priuštivih stanova" Ilustracija Javne politike Jedna od osnovnih potreba u Hrvatskoj je postala luksuz: Je li moguć zaokret?

Međutim, ne odgovara na brojna pitanja o nekretninama koje nije prijavio gdje je trebalo - zašto godinama u katastar nije prijavio kuću koju iznajmljuje, kakvo je to zdanje nastalo iz peradarnika…

Ponukani time, Bračani su odlučili pomoći ministru da pronađe izgubljene nekretnine. Tako je Facebook stranica Brač Press organizirala volontersku akciju ove nedjelje poslije mise pred župnom crkvom u Nerežišćima.

"Organizira se volonterska akcija da se pronađu izgubljene nekretnine našega dobrega ministra. Ove nedilje posli mise pred župnom crkvom u Nerežišćima. Krećemo u 4 grupe pravac sjever, jug, istok i zapad. Ponesite dosta vode sa sobom jer će bit vruće i donesite bokun marende. Polazak u 14 sati pred crkvom”, stoji u pozivu. 

Podsjetimo, svoju vilu na Braču ministar Lovro Kuščević godinama nije upisao u katastar. Nasuprot sporne kuće nalazi se još jedna čestica u njegovu vlasništvu koja se vodi kao pašnjak i cesta, ali je ondje niknuo još jedan objekt.

Pročitajte i ovo Ministar uprave Lovro Kušćević (Foto: Dnevnik.hr) Što na sve kaže koalicijski partner "Tražit ćemo objašnjenje": HNS zbog Kuščevićevih afera HDZ-u poslao znakovitu poruku

Pročitajte i ovo Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) tražit će objašnjenje Plenković o Kuščeviću: ''Moj ritam je takav da ne mogu na osnovu kratkih medijskih naslova pratiti sve te teme''

Imovinska kartica jednog od imućnijih ministara u Vladi sada je pod povećalom. Iz Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa poručuju da provjeravaju sve podatke koje je dužnosnik naveo. Ako se utvrdi nesklad po zakonu će se tražiti da se o tome očituje. 


Aktualno U Zagrebu grom udario u kuću, ozlijeđena jedna osoba. Kod Siska vjetar iščupao krov kuće, tuča oštetila automobile Obilna kiša potopila dvorišta u Sisku (Foto: Čitateljica) Obilna kiša potopila dvorišta u Sisku (Foto: Čitateljica) Foto: ?itateljica Upozorenje DHMZ-a (Foto: Screenshot/DHMZ) Upozorenje DHMZ-a (Foto: Screenshot/DHMZ) Foto: Screenshot/DHMZ ESTOFEX (Foto: Screenshot/ESTOFEX) ESTOFEX (Foto: Screenshot/ESTOFEX) Foto: Screenshot/ESTOFEX Obilna kiša potopila dvorišta u Sisku (Foto: Čitateljica) Obilna kiša potopila dvorišta u Sisku (Foto: Čitateljica) Foto: ?itateljica Obilna kiša potopila dvorišta u Sisku (Foto: Čitateljica) Obilna kiša potopila dvorišta u Sisku (Foto: Čitateljica) Foto: ?itateljica +3 Obilna kiša potopila dvorišta u Sisku (Foto: Čitateljica) Hrvatska U Zagrebu grom udario u kuću, ozlijeđena jedna osoba. Kod Siska vjetar iščupao krov kuće, tuča oštetila automobile 1/9 >>  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene