Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podcast «Na entu»

Mihovil Španja i Damir Martin nisu očekivali ovakve izazove u prvoj emisiji podcasta «Na entu»

PR
PR Foto: PR
U novoj ulozi voditelja (ne)sportskog podcasta Mario Petreković ugostio je Damira Martina i Mihovila Španju, trofejne hrvatske sportaše, koji su umjesto ugodnog razgovora o svojim sportskim uspjesima, s Petrekovićem vrijeme proveli većinom uz guljenje krumpira, pjevanje, crtanje i vraćanje u školske klupe kroz ispunjavanje nesportskog leksikona.

Sve to možete pogledati u prvoj epizodi novog podcast serijala «Na entu s Marijem Petrekovićem» koji će svake subote u 17 sati ugostiti po jednog olimpijskog i paraolimpijskog sportaša/icu.

U premijernoj epizodi koja je emitirana ove subote gostovali su Damir Martin, dvostruki osvajač olimpijskog srebra u veslanju i Mihovila Španja, četverostruki osvajač paraolimpijske medalje u plivanju.

Osim njih dvojice u prvoj sezoni je najavljeno i gostovanje niza drugih uglednih olimpijaca i paraolimpijaca kao što su Sandra Perković, Josip Glasnović, Anđela Mužinić, Barbara Matić, Branimir Budetić, Sandra Paović, Tonči Stipanović itd.

Podcast je pokrenut kroz suradnju Allianza Hrvatska s Hrvatskim olimpijskim odborom i Hrvatskim paraolimpijskim odborom, koji su Mariju predložili da u nedostatku sportskih natjecanja u 2020. sportašima pruži novu vrstu sportskih i nesportskih izazova.

“Izrazito nam je drago što smo uspjeli pronaći sinergiju između olimpijskog i paraolimpijskog svijeta i gledateljima omogućili jedan novi sadržaj koji će ih, siguran sam, oduševiti. Radujemo se što ćemo kao pokrovitelj sportskog ekosustava u ovo iznimno teško doba ponuditi dašak opuštanja i smijeha i uvid u svijet iznimnih hrvatskih sportašica i sportaša.”, izjavila je Vanja Bzik iz Korporativnih komunikacija Allianz Hrvatska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene