Obavijesti Video Pretražite Navigacija

After zabava s Misterom Hrvatske ex dilerom droge?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekad je cijela Hrvatska strepila čekajući trenutak kad ćemo izabrati ljepoticu koju ćemo poslati u svijet po titulu najljepše.

Ljepotice poput Fani Čapalije, Branke Bebić, Anice Martinović i Ivane Petković obilježile su devedesete godine prošlog stoljeća i i do danas njihova ljepota nam je ostala urezana u pamćenje kao kvalitetan izbor struke i publike. 

Pročitajte i ovo Uhićeni diler Na jedrilici S gotovo tri tone kokaina pao 70-godišnji narkobos iz Srbije, stručnjak poručuje: "Čini mi se da je akcija prerano prekinuta" Pronađena droga Dobar ulov Pala dvojica riječkih dilera: Policija pronašla raznu drogu, ali i još nešto zanimljivo

Nagrade za Miss ili Mistera bile su i više nego idealne. Kvalitetni automobili renomiranih proizvođača, za kojim je većina Hrvatske žudila, te nagradni fond, skuteri i sitne utješne nagrade s kojim bi svatko bio i više nego zadovoljan. 

Uglavnom spektakl u kakvom bi se većina Hrvata voljela pojaviti i na nivou manifestacije godine.

Tada je izbor za miss i mistera Hrvatske bio željno iščekivan diljem Lijepe naše, a interes za njim nije jenjavao sve do sljedećeg izbora. 

Unatrag nekoliko godina kvaliteta izbora pala i čini se da će nastaviti u istom smijeru. Veći interes pokazuje se za sniženjima u trgovačkim centrima. 

Renomirani tv voditelji trude se svim silama vratiti manifestaciju na nivo zlatnih dana zabavnog programa u Hrvata no nikako im ne polazi za rukom. 

Možda šačica već provjerenih šala i komentara voditelja koje slušamo već destetljećima debelo podcjenjuju cjenjeno gledateljstvo, a možda i ne postoji osoba koja bi to doživjela kao profesionalni izazov. Danas kada se imidž prodaje bolje nego ikada mi kao da gubimo identitet. 

S takvom porukom ne zračimo optimizmom i visokim mišljenjem o nama samima. Zar je uopće važno? Uvijek nam ostaje kreativna sloboda da s tugom u očima kažemo kako je tuđe, iz nama još uvijek nepoznatog razloga, bolje.

No, da se digne prašina oko svega sad će dovesti u pitanje i titulu mistera, jer kopanjem po njegovoj prošlosti, utvrđeno je da je dečko uhvaćen sa 40 tableta ecstasyja i 150 grama speeda.

Imao je 20 godina, a pogledavši malo u prošlost to je bilo ružno razdoblje za cijelu generaciju mladih iz Rijeke. Ili ste bili konzument ili diler! 

No, koga je uopće briga što je on radio prije 5 godina kad su nam šanse za daljnji proboj u svijet i ovako minimalne. Možda mu prošlost samo pomogne u obliku preporoda, i postane primjer mnogih za koje više nema šanse. Već postoje naznake za naslove po novinama poput: Bivši osuđenik osvaja svijet svojim izgledom i stasom, ili Nekad diler, danas primjer. 

Uglavnom, ne bi mu smjeli oduzeti titulu, jer ako se svima daje druga šansa (Stoka, Bare, i ostatak estrade) ne postoji razloga da momku koji se izvukao iz gluposti još i oduzmemo nešto što je zasluženo dobio. 

Maja Šoštar se sada čudi, i navodi kako je mislila da je nasimpatičniji dečko dobio titulu. Dobio je nasimpatičniji, i hvala Bogu da ovaj put nije dobio titulu dečko kojem samo teretana najbolji prijatelj, koji ne izgleda kao Conan već je dobio dečko s kojim se može poistovjetiti jedan dio poslijeratne Hrvatske, ili'ti cijele x,( Rane ) generacije. 

Ovako barem Mister ima zanimljivu priču. Kad se već toliko govori o glupostima, nek i mi pustimo neki zanimljivi ' navodni' trač van: Prića se da je naš mister bio jako dobar prijatelj s poznatim farmerom Borisom Kosmačem, te da je njegov put do titule Mistera započeo upravo s njim. 

No, bilo kako bilo!?

Ono što nam nitko ne može oduzeti je da smo se opet dokazali kao vrsni partijaneri koji i nakon ovakvog 'spektakla' nađu razlog za dobar tulum. 

Kakvo olakšanje!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene