Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

ZATEKLA IH POLICIJA

Uhvaćeno četvero maloljetnika koji su krali hranu iz oštećene trgovine u Petrinji

Muškarac u lisičinama (Foto: AFP)
Muškarac u lisičinama (Foto: AFP) Foto: Afp
Četvero maloljetnika, dva mladića i dvije djevojke, prijavljeni su za tešku krađu nakon što su ulovljeni dok su pokušavali uzeti hranu iz potresom oštećene petrinjske trgovine.

Sisačko-moslavačka policija izvijestila je da je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvoje maloljetnika i dvije maloljetnice koji su u nedjelju, 7. veljače oko 17:50, kroz nezaključana vrata ušli u prodavaonicu u Ulici Antuna Turkulina u Petrinji koja je bila oštećena u potresu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potres usred sjednice Plenković najavio moguće novo popuštanje mjera od 1. ožujka. Tijekom Banožićeva izlaganja osjetili podrhtavanje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otkrivena kod muškarca iz Zagreba Beroš o novootkrivenoj mutaciji koronavirusa: ''Zasad je nemoguće reći koji je to soj ili će to možda biti neka hrvatska varijanta''

No u krađi prehrambenih proizvoda zatekli su ih policijski službenici pa protiv maloljetnika slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku, kažu u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene