Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetnik Hodak tvrdi

'Malo previše glorificiramo austrijsko pravosuđe, Zagorec neće u Austriju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski državni tužitelj zatražio je da se bivšeg generala Vladimira Zagorca prebaci iz Hrvatske u Klagenfurt, kako bi bio ključni svjedok u slučaju Hypo, objavio je austrijski tjednik News.

Zagorec je, stoji u tekstu, ključna figura skandala Hypo i bio bi najbolji izvor informacija,koje je sve poslove Hypo imao na Balkanu, pod kojim uvjetima je banka ušla u Hrvatsku te kako se širila. Zagorčev odvjetnik Zvonimir Hodak kaže da ne postoji formalno-pravni način da njegov klijent ide u Austriju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traže se svjedoci Zagrebačka policija traži svjedoke prometne nesreće: Jeste li što vidjeli? Autobus sletio s nadvožnjaka u Veneciji - 1 Tragedija u Italiji Svjedok strašne autobusne nesreće: "Vriskovi su se pretvorili u mrtvačku tišinu od koje se ledila krv"

'Austrijsko pravosuđe mi malo previše glorificiramo. Oni jednostavno nisu naveli zbog kojeg predmeta, zbog kojeg kaznenog djela, da li je Zagorec svjedok, ili okrivljenik, oni jednostavno ništa nisu naveli. kad je to istražni sudac vidio, on je čitavu stvar stopirao i od tog nije bilo više ništa', rekao je Hodak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene