Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vozači pažljivo

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama koje su na dijelovima vlažne i skliske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, a na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, izvijestio je Hrvatski auto-klub (HAK).

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni radova na čvoru Zaprešić u smjeru Zagreba kolona je oko 2 km.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Oblaci i kiša još će kratko potrajati, a doznajte hoće li na Uskrs zasjati sunce Magla smanjuje vidljivost na cestama Upozorenje vozačima Gusta magla otežava promet, mogući odroni duž Jadranske magistrale

HAK napominje kako će od 22 do 5 sati ujutro na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče višekratno prekidati promet po 15 minuta između čvorova Karlovac i Bosiljevo 2 u smjeru Rijeke/Dubrovnika.

Od 22 do 5 sati ujutro na autocesti A6 Rijeka-Zagreb bit će prekinut promet između čvorova Ravna Gora i Delnice u smjeru Rijeke; obilazak: čvor Ravna Gora (A6)-ŽC5034-DC3-čvor Delnice (A6).

Od 21 sat do 5 sati ujutro bit će zatvoren tunel Sveti Ilija.

Do 27. listopada u 15 sati na Jadranskoj magistrali (DC8) između mjesta Murvica Donja i Crno vozi se uz privremenu regulaciju prometa, jednim trakom, naizmjence.

DHMZ: Promjenjivo i oblačno

U Hrvatskoj će u utorak na zapadu zemlje biti promjenljivo oblačno uz ponegdje malo kiše, uglavnom na sjevernom Jadranu i u gorskim predjelima, najavio je Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

U Slavoniji i Baranji te Dalmaciji barem djelomice sunčano.
Vjetar većinom slab, pa će ujutro na kopnu mjestimice biti magle, a na Jadranu će navečer zapuhati umjerena bura te jačati.

Najviša dnevna temperatura zraka između 9 i 13, na obali i otocima od 16 do 21 supnjeca Celzijusa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene