Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Heineken Play zona

Kupi Heineken i osvoji Heineken Play zonu!

PR
PR Foto: PR
Lopta je okrugla i u tome je ljepota nogometa. Sve utakmice su neizvjesne, a Heineken ti nudi priliku da u novoj nagradnoj igri favorit za osvajanje Heineken Play zone budeš upravo ti.

Još ne znamo tko će biti finalisti elitnog klupskog natjecanja, ali znamo da odgovor na pitanje tko će osvojiti glavnu i ostale uzbudljive nagrade možeš potražiti u Konzumu, Kauflandu, Sparu i Intersparu.

U godini koja nas je fizički razdvojila, ali i srcima spojila kao nijedna dosad, Heineken nagrađuje 5 najsretnijih dobitnika Heineken Play zonom - multimedijalnim paketom začinjenim vrlo pristojnom dozom dobro rashlađenog Heinekena. U paketu osvajaš smart TV, stolni nogomet, Heineken mini hladnjak i 3 gajbe Heinekena. No i oni manje sretni dobitnici biti će itekako sretni s nagradama koje smo pripremili za njih.

Jedan će klub i ove godine na policu staviti trofej UEFA Champions League, a da bi u se u tvome domu pojavio paket Heineken Play zone, s polica u izabranim trgovinama moraš skinuti jedan Heinekena® u bilo kojem pakiranju i poslati SMS sadržaja: HEINEKEN, broj računa, ime i prezime, adresa na broj: 60221.

Prijavi se do 16.05.2021. i pretvori svoj dom u multimedijalni raj s uvijek rashlađenim Heinekenom pri ruci.

Pravila nagradne igre potraži na www.heineken.com/hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene