Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrena navijačica

Predsjednica spremna za odlučujući okršaj Vatrenih sa Slovacima i pozira s navijačima u Rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica je spremno pozirala s navijačima na riječkim ulicama. Hrvatska reprezentacija danas igra odlučujuću kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Euro 2020. protiv Slovačke na Rujevici. Izravni prijenos od 20:45 gledajte na Novoj TV i GOL.hr-u.

Kolinda Grabar Kitarović, trenutna predsjednica koja se bori za novi mandat i vatrena navijačica hrvatske reprezentacije u Rijeci se na ulici fotografirala s navijačima koji iščekuju utakmicu Hrvatske sa Slovačkom na Rujevici.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Gordan Jandroković na utakmici - 4 Kvalifikacije za Euro 2024 FOTO Napeto i u loži: Milanović i Jandroković zajedno gledali utakmicu Saša Lugonjić, reporter Dnevnika Nove TV Dinamo - AEK Policijska opsada stadiona, nadlijeću ga helikopteri i dronovi: "Na tribinama će biti 12 članova obitelji pokojnog navijača"

Hrvatska reprezentacija igrat će odlučujuću kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Euro 2020. Unatoč kiši očekuje se da uvjeti za igru budu dobri.

Hrvatska je upravo protiv Slovačke u rujnu odigrala jednu od svojih najboljih utakmica uopće, no ovo će biti sasvim drukčiji dvoboj. Onih 4:0 iz Trnave pamte dobro i Slovaci koji su željni uzvrata, a eventualnom pobjedom došli bi pred vrata raja i plasmana na Euro.

Izravni prijenos od 20:45 gledajte na Novoj TV i GOL.hr-u.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene