Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Operacija prošla u redu

Bivša predsjednica operirana u zagrebačkom KBC-u: Liječnici joj operirali vrat, pred njom je dug oporavak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u petak je operirala vrat na zagrebačkom KBC-u Rebro.

Bivša predsjednica Republike i članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Kolinda Grabar-Kitarović operirana je u petak u KBC-u Zagreb, doznaje Jutarnji list. Liječnici su joj operirali vrat, a operacija je prošla u redu te će Grabar-Kitarović na kućnu njegu biti puštena već u subotu. Nakon operacije će se nekoliko mjeseci oporavljati.

Pročitajte i ovo Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Visoko podignuta ljestvica izvrsnosti Predsjednica primila liječnike koji su operacijom razdvojili sijamske blizanke: ''Slične stvari radimo svaki dan''

Bivša je predsjednica podvrgnuta operacijskom zahvatu kojim se olakšava pritisak diska na korijene živaca, odnosno leđnu moždinu, piše Jutarnji.

Inače, prije tri godine liječnici su upozorili bivšu predsjednicu da mora usporiti s predsjedničkim obvezama zbog hernije diska koju su pronašli u vratnom dijelu kralježnice, a otkrili su i manju herniju u donjem dijelu kralježnice, pisao je tada Večernji list.

Tada nije bilo potrebe za operativnim zahvatom, a bivša je predsjednica išla na fizikalnu terapiju zbog boli koja se iz vrata širila u desnu ruku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene