Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska bez finala

Kolinda Grabar-Kitarović u dresu navijala za Barakude, u društvu joj bio i suprug Jakov

Kolinda Grabar-Kitarović na vaterpolo utakmici - 3
Kolinda Grabar-Kitarović na vaterpolo utakmici - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kolinda Grabar-Kitarović na vaterpolo utakmici - 3 Kolinda Grabar-Kitarović na vaterpolo utakmici - 3 Foto: DNEVNIK.hr Kolinda Grabar-Kitarović na vaterpolo utakmici - 2 Kolinda Grabar-Kitarović na vaterpolo utakmici - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Kolinda Grabar-Kitarović na vaterpolo utakmici - 1 Galerija 1/3 >>
Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je u polufinalu Europskog prvenstva od Španjolske s 8:9 u Budimpešti. Za Barakude je navijala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Hrvatski vaterpolisti ostali su bez finala na Europskom prvenstvu u Budimpešti, gdje su u polufinalu poraženi od Španjolske s 9-8. Za Barakude je navijala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Slika nije dostupna PRATILA UTAKMICU Euforija na tribinama: Pogledajte kako je razdragana Kolinda Grabar-Kitarović navijala za Vatrene

Napetu utakmicu Grabar-Kitarović pratila je u dresu, a društvo u podršci hrvatskim vaterpolistima joj je pravio i suprug Jakov.

Barakude će se u nedjelju boriti za brončano odličje. Hrvatska će od 17.30 sati za brončano odličje igrati s poraženim iz drugog polufinala u kojem se sastaju Mađarska i Crna Gora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene