Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brončani 'kauboji'

Predsjednica uputila novu viralnu čestitku rukometašima: 'Ponosimo se vama!!!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Dragi rukometaši, od srca vam čestitam! Ponosimo se vama!!!", napisala je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na svojem Facebook profilu.

Hrvatski rukometaši su nakon fenomenalnog uspjeha na Europskom prvenstvu u Poljskoj i osvajanju bronce, dobili čestitku i s Pantovčaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Mir Božji, Hristos se rodi" Predsjednica Grabar-Kitarović pravoslavnim vjernicima i mitropolitu Porfiriju čestitala Božić Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: screenshot/Facebook) Objavila video Predsjednica čestitala Uskrs putem Facebooka: "Drage Hrvatice i Hrvati..."

"Dragi rukometaši, od srca vam čestitam! Ponosimo se vama!!!", napisala je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na svojem Facebook profilu.

Njezina objava je u prve tri minute prikupila preko 800 lajkova, a ta brojka će itekako narasti.

Podsjetimo, u videu koji je nedavno objavila, Predsjednica se pozdravljala s rukometašima prije izlaska na teren uz poruku 'Za našu Hrvatsku'. Društvo joj pravio suprug Jakov, a ona na sebi je imala dres Domagoja Duvnjaka. I ta njezina objava bila je viralna na društvenim mrežama.

 

Dragi rukometaši, od srca vam čestitam! Ponosimo se vama!!!

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Sunday, January 31, 2016

Čestitke hrvatskih čelnika brončanim rukometašima

"Hrvatska je osvojila broncu! Pobijedili smo Norvešku 31:24 i treći puta u povijesti osvojili treće mjesto na Euru! Čestitam našoj rukometnoj reprezentaciji na srcu vatrenom i sjajnom rezultatu", na svojoj je Facebook stranici objavio predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner.

"BRAVO NAŠI KAUBOJI. Čestitam našim dečkima na osvojenom trećem mjestu i izravnom plasmanu na Svjetsko prvenstvo. To je veliki rezultat", započeo je svoju čestitku, objavljenu na Facebooku, hrvatski premijer Tihomir Orešković te zaključio:

"Uz dobro vodstvo, složan i odgovoran tim napravio je pravo malo čudo. To je još jedan dokaz što se sve može kad se s punim srcem i s velikom odgovornošću pristupi obvezama. Pozivam hrvatske navijače da dočekaju naše kauboje onako kako su to i zaslužili."

Čestitarima su se pridružili i čelnici Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop:

"Naše iskrene čestitke i zahvalnost za veličanstvenu pobjedu rukometne vještine, znanja i srčanosti rukometne mladosti koja se ne predaje, a čemu smo bili svjedoci iz dana u dan na Europskom prvenstvu u Krakowu. Bronca koju ste nam darovali predivan je uvod u nastup na SP-u 2017. kao i domaćinstvo Europskom prvenstvu koje očekuje Hrvatsku i rukometnu obitelj 2018. godine. Čestitamo stručnom stožeru i vodstvu Hrvatskog rukometnog saveza na znalačkom i uspješnom vođenju hrvatskog rukometa u međunarodnoj sportskoj konkurenciji. Bronca na EP-u 2016. je nedvojbeno uspjeh i hrvatske olimpijske i sportske obitelji." (Hina/B.V.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene