Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriminalističko istraživanje

Kod Korčule pronađen brod bez posade i putnika: Policija je ubrzo otkrila o čemu bi mogla biti riječ

Aktualno Galerija Migrantski brod na Korčuli - 1 Migrantski brod na Korčuli - 1 Foto: DNEVNIK.hr Migrantski brod na Korčuli - 2 Migrantski brod na Korčuli - 2 Foto: DNEVNIK.hr Andrijana Biskup Andrijana Biskup Foto: DNEVNIK.hr +0 Migranti - 1 Galerija 1/4 >>
Na južnoj strani Korčule u uvali Brna pronađen je prazan brod, bez posade i putnika. Brod dug 14 metara krenuo je iz Turske prema Italiji.

Čini se kako je brod pronađen na Korčuli prevozio migrante koji su zbog oštećenja promijenili sredstvo plovidbe. Brod je ostao na otvorenom moru, a struje su ga dovele do Korčule. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na poplavljenom području Policajci spašavali migrante iz nabujale Save: Pokušali su se gumenim čamcem probiti kroz raslinje, nisu uspjeli

"Policijska postaja Korčula 31. prosinca dobila je dojavu o nasukanom brodu, brod je pregledan, nisu pronađeni ni putnici ni posada. Na brodu nisu pronađeni predmeti koji ukazuju da se radi o kaznenom djelu ili prekršaju", rekla je za Dnevnik Nove TV Andrijana Biskup iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene