Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatekli ga na ulici

Uhićen u Zaostrogu: Kod sebe imao više od pola kilograma kokaina

Pronađena količina droge (Foto: PU splitsko-dalmatinska)
Pronađena količina droge (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Foto: PU splitsko-dalmatinska
Makarski i sinjski policajci u dva odvojena slučaja uhitili su 39-godišnjeg i pet godina starijeg dilera kod kojih je pronađeno više od pola kilograma kokaina i više od kilograma marihuane, kilogram amfetamina, ekstazija te stabljike kanabisa.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga i Policijske postaje Makarska u Zaostrogu su na ulici zatekli 39-godišnjaka s gramom kokaina, nakon čega je uhićen i priveden u službene prostorije.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Pao diler Maloljetnik prodavao drogu, slijedi kaznena prijava

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga, obavljena je pretraga stana koji koristi i tom je prilikom kod njega pronađeno još 554,2 grama kokaina, 1305 grama marihuane, 1007 grama amfetamina, 1559 komada tableta ekstazija i dvije digitalne vage.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je doveden pritvorskom nadzorniku.

Istu je kaznenu prijavu dobio i 44-godišnji diler iz Sinja kod kojega je policija pronašla 21 stabljiku kanabisa, visine od 150 do 250 centimetara. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene