Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro se očekuje novi val kiše

''Grad koji teče'' ponovno je pod vodom: Obilna kiša poplavila ulice Rijeke, automobili se probijaju kroz bujicu

Poplavljena ulica u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Poplavljena ulica u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Poplavljena ulica u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Poplavljena ulica u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Poplavljena ulica u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Poplavljena ulica u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Poplavljena ulica u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/3 >>
Obilna kiša poplavila je ulice Rijeke u utorak zbog čega je otežan promet na riječkiim cestama.

Ulice Rijeke u utorak je poplavila je obilna kiša zbog koje je u tom gradu u popodnevnim satima i otežan promet. Na snimkama koje je jedna čitateljica snimila u Vukovarskoj ulici u Rijeci vide se automobili koji se pokušavaju probiti bujicu.

Pročitajte i ovo Vodostaj rijeke Une Snimke iz zraka Pogledajte novi sustav koji je prvi put obranio Hrvatsku Kostajnicu od poplave Nevrijeme, ilustracija Budite na oprezu Upaljen meteoalarm: U dijelu zemlje izdano upozorenje zbog tuče, raste i vodostaj

DHMZ javlja da će kiša na riječkom području nastaviti padati tijekom današnjeg dana, a obilna kiša očekuje se i u srijedu. Ni u četvrtak Riječani neće imati mira kada se kiša očekuje u jutarnjim satima. Nakon toga bi trebalo doći do kratkotrajnog prestanka padalina, no samo do petka kada se očekuje novi val kiše.

HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Poplavljena ulica u Rijeci

 

Od jutra raste i razina rijeke Kupe u Gorskome kotaru. Predsjednik mjesnog obora Broda na Kupi Davorin Klobučar rekao je kako bi Kupa do večeri mogla ugroziti to mjesto.

Raste vodostaj Kupe

Valentin Crljenko, voditelj TJ Delnice HAC-ONC rekao je kako im jugo zadaje probleme.

"Posljednjih dana veliki su problemi s jugom na našem području. Što se tiče prometa, tu imamo zatvaranje Delnice i Kikovice za sva vozila. Udari juga su bili do nekih 100 km/h", rekao je Crljenko.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene