Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobavljači strahuju

Kerumovo carstvo na klimavim nogama: Blokirane mu dvije tvrtke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum, čini se, ima financijskih problema - blokirane su mu tvrtke Kerum d.o.o. te Neva Kerum d.o.o..

Dvije tvrtke Željka Keruma su u blokadi. Riječ je o trgovačkom poduzeću Kerum d.o.o te tvrtki za ugostiteljstvo i turizam Neva Kerum d.o.o. Već deset dana računi spomenutih tvrtki su blokirani, a Kerumov brat Jure, koji obnaša funkciju direktora Keruma d.o.o., od početka srpnja ove godine, tvrdi da pokušava pronaći izlaz iz situacije u kojoj su se našli.

>> Bečić: Kerum će se pojaviti u javnosti kad on to odluči, a ne vi novinari

Kerum je prodao veliki dio svog trgovačkog lanca, a poslovanje preostalih trgovina je prebacio na novu tvrtku Kerum trgovina d.o.o čije je vodstvo prepustio nećacima. Dobavljači strahuju da se neće moći naplatiti i ako zatraže stečaj, a već je neko vrijeme poznato da Kerum ima financijskih poteškoća. piše Večernji. Naime, hotel Marjan, na kojeg je potrošio čak 130 milijuna eura, nije ni dovršio. Nedovršeni je hotel pokušao i prodati, ali je odahnuo kada su mu banke odobrile reprogram dugovanja.

Pročitajte i ovo Traktori - 2 zaustavila ih policija Nezadovoljni poljoprivrednici pokušali se probiti do graničnog prijelaza: "Pokušavat ćemo i dalje, ima i drugih pravaca" Ilustracija Pridružili se Poljacima Slovaci blokirali granični prijelaz s Ukrajinom: Propuštali samo pet kamiona po satu

Prema svemu sudeći Hotel Marjan je povukao u blokadu i drugu Kerumovu tvrtku koja se bavi ugostiteljstvom - Nevu Kerum koja vodi hotel u Podstrani. I ta tvrtka je blokirana od istog datuma. A veliki Kerumov projekt je isisao i glavnu Kerumovu tvrtku koja se bavila trgovinom - Kerum d.o.o. koja je također u blokadi.

Podsjećamo, već je 44 dana u blokadi i građevinska tvrtka Sapor d.o.o na čijem je čelu Igor Sapunar, Kerumov nećak. Kerum se već neko vrijeme ne pojavljuje u gradskoj upravi te je promijenio broj mobitela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene