Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIJAVIO GA APLITSKI AKTIVIST

Kerum nakon razgovora u policiji zbog govora mržnja: ''Ima mukte reklamu, bio je u 20 medija, gubim bezveze vrijeme na gluposti''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum prijavljen je za govor mržnje te je morao obaviti razgovor u policiji.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Splita i aktivist, Bojan Ivošević, prijavio je Željka Keruma zbog govora mržnje u emisiji N1 gdje je gostovao.

Kerum je prošle godine nepravomoćno osuđen na šest mjeseci zatvora, a uvjetno na dvije godine, zbog prijetnje Ivoševiću da će mu “iščupati gučak”, a povod je bio Ivoševićeva izjava da je Kerum ''zloćudni tumor grada Splita''.

''Ivošević me prijavio za govor mržnje koji je neosnovan. Ima mukte reklamu, bio je u 20 medija, gubim bezveze vrijeme na gluposti. U početku sam mislio da je budala, sad je dobio mukte kampanju'', komentirao je Kerum nakon razgovora u policiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PORUKE IZ ISTRE Plenković oštro po oporbi i Grbinu: "Bez asistencije s Pantovčaka nitko ne bi ni znao da je on predsjednik SDP-a"

Pročitajte i ovo Angela Merkel POLICIJSKI SAT I LOCKDOWN Merkel zatražila izglasavanje novog zakona zbog korone, burne reakcije u parlamentu

Na sve se oglasio i Ivošević

''Naziva me četnikom, ne znam kakve veze to ima s osobom koja je rođena u Splitu. Činjenica da, unatoč sporu, on nekome prijeti i nastavlja s govorom mržnje samo zbog porijekla mog oca je nešto najsramotnije u kampanji'', izjavio je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene