Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na idućim lokalnim izborima

Kerum kuhao novinarima pa najavio ponovnu kandidaturu za gradonačelnika Splita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum u konobi je najavio ponovnu kandidaturu za gradonačelnika Splita na idućim lokalnim izborima, a novinarima je sam pripremio hranu, roštilj i bakalar.

Bivši splitski gradonačelnik i predsjednik Hrvatske građanske stranke Željko Kerum u četvrtak je, na božićnom druženju s novinarima u Lori najavio kako mu je cilj na idućim izborima kandidirati se za gradonačelnika i "tako nakon sedam godina opet pokrenuti stvari".

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Zoran Milanović u Splitu - 3 u Splitu FOTO Osvanuli uvredljivi grafiti na račun Milanovića: "Dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko"

 

 

Na pitanje gdje je "zapelo" s proračunom, odgovorio je da nije nigdje zapelo. "Moj je cilj i plan da ova agonija što prije prođe. Jedva čekam da prođe i taj proračun i ta godina, i ja idem, naravno, ponovno kao kandidat za gradonačelnika sa svim svojim obećanjima koja sam rekao", izjavio je Kerum.

Uvjeren je, kaže, da će tako "nakon sedam godina opet pokrenuti stvari".

Podsjetio je da je Istočna obala već trebala biti gotova, kao i luka nautičkog turizma, tunel koji je spominjao, most prema Kaštelima, ulaz u Split i izlaz iz Splita.

"Da sam ja na vlasti, ne bi se ovako funkcioniralo, radilo bi se drugačije. Niti bih rušio Žnjan, niti bih ležao, nego bih od prvog dana radio, isto kao i onda kada sam došao na funkciju. Ja sam u roku od 90 dana napravio sedam vrtića, a i sve stanove POS-a isto sam ja napravio", poručio je Kerum.

Za situaciju u gradu, točnije za činjenicu da se ništa od projekata nije realiziralo optužio je aktualnog gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu. Rekao je da "za razliku od Ive Baldasara, Andro Krstulović Opara nije napravio ništa". (M.J./Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene