Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SANKCIONIRAN

Pripreme za otvaranje terasa kafića? Napuhao 3,80 promila pa lakše ozlijedio putnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Čakovcu se jučer dogodila prometna nesreća gdje je lakše ozlijeđena putnica. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 3,80 promila te mu je izrečeno nekoliko sankcija.

U ponedjeljak, 22. veljače, oko 11:30 33-godišnji vozač Audija A4 upravljajući automobilom pod utjecajem alkohola od 3,80 promila, u Čakovcu, prednjim dijelom vozila udario je u stražnji dio VW Golfa te pritom ozlijedio 36-godišnju putnicu koja se nalazila u automobilu.

Putnica je prevezena u čakovečku bolnicu te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava - 3 potpuno neubrojiv? Zavadlavov odvjetnik najavio žalbu: "Da se ja sa sutkinjom prepucavam? Ispričavam se, sad zvučim kao Plenković"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku U teškoj nesreći kod Velike Gorice poginula jedna osoba: Vozač kamiona zaspao za volanom? ''Gurao je automobil dobrih 20 metara''

Vozač je uhićen, izrečena mu je kazna od 12.500 kuna zbog nekoliko prekršaja, zabrana upravljanja motornim vozilima kategorije B u trajanju od tri mjeseca te će se u njegovu vozačku dozvolu upisati šest negativnih prekršajnih bodova.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene