Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Biste li pali na ovo?

Hit na internetu: 'E oprosti, mislim da jedno tvoje rebro pripada meni'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video mladića iz Ureda za pastoral mladih u kojem su ponudili nekoliko šaljivih 'katoličkih uleta' postao je hit. Pregledan je preko 90 tisuća puta.

Novi internetski hit kako najbolje prići djevojci dolazi sa stranica - Pastorala mladih zagrebačke nadbiskupije. Mladići iz Ureda za pastoral mladih snimili su video u kojem poručuju kako su katoličke djevojke konačno došle na svoje i ponudili nekoliko šaljivih 'katoličkih uleta'.  Video je neke iznenadio, neke šokirao, a neke nasmijao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fotogalerija Dubrovnik: Najmasovniji susret Hrvatske katoličke mladeži Slika nije dostupna Razveselili se Zagreb: Čisteći staru školu, pronašli 'veliko blago'

'Ako si tražila muškarca s dobrim stanjem na računu, moram ti priznati da je Isus otplatio sve moje dugove', 'E oprosti, mislim da jedno tvoje rebro pripada meni', 'Pazi da ne prekršiš petu Božju zapovijed, jer tvoja ljepota me ubija' - Tako zvuče neki od katoličkih uleta - ljubavni savjeti mladića iz Pastorala mladih zagrebačke nadbiskupije.

VIDEO 100 najgorih uleta IKAD

'Primijetio sam da imaš lijepu Bibliju, mogli bi podcrtavati retke zajedno', 'Djevojko izgledaš mi kao da slušaš Božje zapovijedi, e pa prva Božja zapovijed je plodite se i množite. Šta kažeš?', još su neki uleti.

Iako među uletima možda ima i oni koji nisu uobičajeni za katoličku mladež, monsinjor Antun Sente, nakon dugogodišnjeg rada s mladima, pozdravlja ovako zanimljiv primjer.

'Možda mi stariji ne možemo baš sve razumjeti ali mogu reći da jako dobro poznaju Bibliju što mi je drago', rekao nam je.

'Sigurno si voditeljica zbora jer tjeraš mi srce da pjeva', 'Mlada damo, jeste li možda za večeru? Evo, obećavam da neće biti posljednja', nižu se uleti. Video je u samo jednom danu pogledan više od 90 000 puta.

Kome se to sviđa, a kome ne?

Provjerili smo kome se to sviđa, a kome ne. Jedan mladić nam je rekao da mu zapravo fora zvuči ulet 'je li to ovdje tako vruće ili to gori duh sveti u tebi?' Jedna djevojka rekla nam je da joj je ulet 'Djevojko oborila si me s nogu kao Jošua Jerihonske zidine' maštovit. Druga djevojka koja je bila s njom u društvu misli da bi se okrenula i otišla da joj to netko kaže.

'Aha ovo je kul, kad bih te poljubio u obraz, bi li okrenula drugi?', rekla nam je još jedna djevojka, a na pitanje bi li okrenula drugi obraz odgovorila je da bi ako joj se dečko sviđa.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene