Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid traje

Karlovčane probudio alarm: Razbojnici raznijeli bankomat u sklopu trgovačkog centra, policija traga za počiniteljima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko tri sata nepoznata osoba ili više njih provalile su u bankomat Raiffeisen banke u karlovačkoj gradskoj četvrti Dubovac.

Karlovačka policija od jutros provodi očevid radi utvrđivanja svih okolnosti te se za počiniteljima traga, izvijestili su iz PU karlovačke. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Građane i policiju uzbunilo je usred noći uključivanje alarma iz trgovačkog centra Lidl.

Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici uočili su da je provaljen bankomat, no policija za sada ne iznosi detalje, kao ni je li novac ukraden i jesu li počinitelji snimljeni kamerom videonadzora.

Iako policija ne spominje eksploziju na mjestu događaja, vidljivo je intenzivno oštećenje bankomata i staklenih stijena trgovačkog centra, a glasnogovornica Andreja Lenard rekla je Hini da za sada može potvrditi samo "da je u bankomat provaljeno, da se ne radi samo o pokušaju, a na koji način te je li ukraden novac i koliko, tek se utvrđuje".

Policija, dodala je Lenard, provodi sve potrebne mjere i radnje kako bi pronašla počinitelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene