Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka Majke Božje Karlićke

'Bozanić idući papa nakon Benedikta XVI.'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz crikveničkog zaleđa kršćanskom svijetu stiže neobična poruka, koju je 66-godišnjoj umirovljenici Ivanki Milačić prenijela putem ukazanja sama Majka Božja, a ona glasi da će nakon pape Benedikta XVI., tu božju dužnost zauzeti nitko drugi, nego kardinal Josip Bozanić.

'Majka Božja Karlićka poručuje svijetu da poslije pape Benedikta XVI da tu Božju milost i božju svjetlost zauzme kardinal Bozanić', jedna je od mnogobrojnih, ali i najznakovitijih poruka, koju je Milačić primila od Djevice Marije, kako nam je kazala u telefonskom razgovoru. Majka Božja putem gospođe Ivanke vjernicima je, kako su to oni sami protumačili, poručila i nešto u vezi hrvatske Vlade i samog premijera Ive Sanadera. 'Ivanko, reci braći i sestrama da mole za Vatikan i Vladu. Glavni nije kriv. Okruženje, okruženje...', pomalo je kriptična poruka koju je Majka Božja uputila gospođi Ivanki i vjernicima. Njezina priča, ali i priča čitavog zaselka Karlići, koje se nalazi na samo četiri kilometara iznad Crikvenice, počela je prije sedam godina, odnosno 2002. godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova Zdravstvo u Zadru - 4 Tko je odgovoran? Snimila dramatičan razgovor s liječnikom, odgovor ju je šokirao: "Da je to bila vaša mama, što biste učinili? Pitam vas kao čovjeka!"

U kipu Bogorodice na svetištu prije dvije godine ukazao se i Isus

Gospođi Ivanki 9.svibnja 2002. godine prvo se na čelu pojavio križ, da bi joj se 16. lipnja iste godine u šumarku pored puta koji iz Karlića vodi na glavnu cestu, ukazala Bogorodica. Poruke su, kazala nam je, počele stizati od 3. kolovoza pa nadalje, a otad je ovaj zaselak postao važno svetište vjernika iz obližnjih mjesta te hodočasnika iz svih dijelova Hrvatske te čak i inozemstva. Na mjestu ukazanja, mještani su podigli kip Majke Božje u naravnoj veličini i svetište ukrasili sakralnim obilježjima i cvjetnim nasadima.

No, prije nešto manje od dvije godine, točnije 2. kolovoza 2007. godine, u kipu Bogorodice na svetištu posvećenom njezinom ukazanju, ukazao se lik Isusa Krista te ustao ukazan puna četiri dana, kazala nam je Ivanka te dodala kako je i sam Sin Božji prenio poruku vjernicima. 'Moj sin papa Benedikt XVI. dobio je milost da ujedini kršćanstvo', poručio je tada ukazani Isus Ivanki Milačić i brojnim vjernicima, koji su i sami posvjedočili njegovom četverodnevnom ukazanju u kipu Djevice Marije.

Od 16.lipnja 2002. godine pa do danas, svake se godine obilježava godišnjica ukazanja Bogorodice pa tako je bila obilježena i ove godine. 'Godišnjica je proslavljena jako lijepo. Puno smo pjevali i molili', rekla je na kraju razgovora gospođa Ivanka te pozvala sve vjernike i ljude dobre volje da dođu u Karliće te vide i osjete dio atmosfere svetišta, koje krasi taj zaselak i njegove stanovnike i okolicu.

Mislite li da je moguće da Bozanić bude novi papa?

  • Da
  • Da, jer je Gospa tako poručila
  • Ne
  • Nema šanse

Ukupno glasova:

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene