Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Vršnjačko nasilje

Još jedan maloljetnik kazneno prijavljen zbog zlostavljanja 14-godišnjeg dječaka u Zadru

Vršnjačko nasilje
Vršnjačko nasilje Foto: DNEVNIK.hr
Još jedan maloljetnik kazneno je prijavljen nakon premlaćivanja 14-godišnjeg dječaka u Zadru.

Policija je završila istragu nad još jednim maloljetnikom nakon što je prije nekoliko dana u Zadru brutalno premlaćen 14-godišnjak.

''U nastavku kriminalističkog istraživanja događaja od 22. travnja u Zadru, provedeno je istraživanje nad još jednom maloljetnom muškom osobom koju se sumnjiči da je tijekom ožujka u Zadru ostvarila obilježja kaznenog djela Nasilničko ponašanje na štetu istog maloljetnika'', priopćila je u nedjelju zadarska policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Motiv napada nepoznat Privedeni mladići koji su u Zadru bokserom napali maloljetnika: "Pretukli su ga krvnički, brutalno, to je za mene pokušaj ubojstva"

Maloljetnik je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega se podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Nasilničko ponašanje.

Još dvojica maloljetnika i jedan 19-godišnjak zbog ovog slučaja zaradili kaznenu prijavu. Dvojac se sumnjiči za nanošenje teške tjelesne u ozljede u pokušaju, a 19-godišnjaka za nasilničko ponašanje prema dječaku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene