Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAJAVLJENO NEPOVOLJNO VRIJEME

Na Banovini će se glasati u šatorima: ''Pripadnici Civilne zaštite pojačali su šatore tako da izdrže uvjete koji bi možda mogli biti ekstremni''

Aktualno Galerija Domagoj Mikić: Glasovanje u Šatoru - 4 Domagoj Mikić: Glasovanje u Šatoru - 4 Foto: DNEVNIK.hr Mirko Đukić - 1 Mirko Đukić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Mirko Đukić - 2 Mirko Đukić - 2 Foto: DNEVNIK.hr Mirko Đukić - 3 Mirko Đukić - 3 Foto: DNEVNIK.hr +3 Domagoj Mikić: Glasovanje u Šatoru - 1 Galerija 1/8 >>
Drugačiji izbori očekuju i stanovnike potresom razrušene Banovine. Škole i društvene domove zamijenili su šatori.

Svoje glasačko pravo stanovnici Banovine iskoristiti će u 25 šatora. Reporter Domagoj Mikić posjetio je uoči izbora dva biračka mjesta u Petrinji u kontejnerskom naselju. 

Šatori su zamijenili škole i društvene domove. Tako će, primjerice, biračko mjesto broj osam zamijeniti nekadašnju školu u Petrinji, kao što će biračko mjesto broj 34 zamijeniti društveni dom. U šatoru će moći biti najviše dvoje birača u isto vrijeme.

Mirko Đukić, predsjednik izbornog povjerenstva Petrinja, rekao je da će na području grada biti sedam šatora. Vrijeme ne ide na ruku izbornom danu. Najavljeno je moguće nevrijeme.

''Već danima pratimo vremensku prognozu pa su pripadnici Civilne zaštite pojačali šatore tako da izdrže ove uvjete koji bi možda mogli biti ekstremni'', rekao je.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene