Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odmor o kojem ste maštali

Iskoristite lipanjske vikende i napunite baterije u hotelu Flores**** u Poreču

PR
PR Foto: PR
S obitelji, prijateljima, u paru ili sami, svatko od nas treba odmor i opuštanje, a zahvaljujući ljepšem vremenu i povoljnijoj epidemiološkoj situaciji, sve smo skloniji razmišljanju o tome gdje bismo mogli napuniti baterije.

Lipanj je u tom smislu idealan jer nam nudi mogućnost da iskoristimo čak dva produžena vikenda pa bi uistinu bila šteta barem jedan ne provesti na moru umjesto da ostanemo doma. Grad Poreč i njegova rivijera, zahvaljujući blagoj klimi s više od 2.300 sati sunca godišnje, izuzetnoj ljepoti prirode, blizini Limskog kanala i Brijuna, bogatstvu kulturne baštine i sportsko-rekreacijskim mogućnostima, popularna su turistička destinacija i možda idealno odredište upravo za vaš sljedeći mini odmor.

Ako želite smještaj u mirnom i zelenom dijelu Poreča s plažom u neposrednoj blizini, a opet da ste svega nekoliko minuta lagane šetnje u kojoj će uživati i odrasli i djeca od stare jezgre grada, idealan je Hotel Flores. Ovaj hotel s četiri zvjezdice karakterizira ugodna i intimna atmosfera te prostrane sobe od kojih svaka ima svoj balkon. Zbog atraktivne pozicije – udaljen je tek 30 metara od plaže i svega 300 metara od centra Poreča, idealan je izbor za obiteljski odmor, ali i za kraće vikend odmore. Nije važno jeste li ljubitelj dugih šetnji i opuštanja u wellnessu ili ste radije aktivni – bilo na plaži, bilo u dobro opremljenoj fitness dvorani, u Floresu ćete pronaći sve što vam treba, a u hotelskom restoranu uživat ćete u domaćim i internacionalnim specijalitetima.

PR PR Foto: PR

Svakako je važno naglasiti kako je zaštita zdravlja svih gostiju i osoblja u hotelu Flores na prvom mjestu te se poštuju sve preventivne mjere zaštite od koronavirusa i visoki higijenski standardi. Stoga možete biti opušteni i sigurni te mirno uživati u odmoru o kojem ste maštali.

Saznajte više o hotelu Flores, ali i drugim apartmanskim kapacitetima kojima upravlja društvo Hostin, kao i o atraktivnim posebnim paketima za lipanjske vikende ili rezervirajte već sad svoj ljetni odmor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene