Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predvodnici Hrast i HKS

Hrvatski suverenisti postali stranka, najavili izlazak na parlamentarne izbore

Hrvatski suverenisti postali politička stranka (Foto: Hrvatski suverenisti)
Hrvatski suverenisti postali politička stranka (Foto: Hrvatski suverenisti) Foto: Hrvatski suverenisti
Političke stranke Hrast i HKS, predstavnici udruga i građanskih inicijativa Istina o Istanbulskoj i Hrvatski bedem te intelektualci i istaknuti pojedinci osnovali su danas stranku Hrvatski suverenisti dok su dosad bili okupljeni u istoimenoj političkoj platformi.

„Danas smo na putu zajedničkog zalaganja za Hrvatsku kao suverenu državu pravno oblikovali platformu Hrvatskih suverenista. Političke stranke Hrast i HKS, predstavnici udruga i građanskih inicijativa Istina o Istanbulskoj i Hrvatski bedem te intelektualci i istaknuti pojedinci osnovali su stranku Hrvatski suverenisti. Stranka Hrvatski suverenisti će ubuduće biti formalni nositelj platforme Hrvatskih suverenista“, poručuju iz istoimene stranke te dodaju kako je njihov cilj lakša komunikacija s hrvatskim narodom na biračkim mjestima, u medijima, anketnim kućama i na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Radovan Fuchs Nasilje u školi Suverenisti osuli paljbu po Fuchsu: "Zahtijevamo da posjeti profesora u zatvoru i ispriča mu se" Migranti - 2 Čuvanje granice Suverenisti u saboru pozivaju na prosvjede protiv migranata: "Ta glupost otvorenih vrata EU je ništa drugo nego štetočina"

Navode kako će njihov rad obilježiti „jasni suverenistički stavovi, spremnost za zajedništvo te stavljanje bilo kakvih osobnih ambicija u drugi plan“.

„S obzirom da zastupamo ideje i politički pristup koji je izrazito važan velikom dijelu hrvatskog naroda, vjerujemo da ćemo na parlamentarnim izborima postići još značajniji rezultat nego na europskim izborima te da će to biti početak dugoočekivanih i stvarnih promjena u Hrvatskoj“, navode Hrvatski suverenisti.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene