Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spriječili ga u micanju rubnika

Hrvatski policajci spriječili Jorasa da makne rubnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenac, zaslužan za incidente, Joško Joras opet se tuži. Ovaj se put požalio na hrvatsku policiju, koja ga je navodno spriječila da makne rubnik, koji mu uništava vozila, jer je previsok.

Za njegovo micanje dobio je i dozvolu od Uprave za ceste i to još 28. listopada 2009. godine. 'Taj rubnik moram odstraniti ili ću ostati bez svih automobila. Još malo pa ću morati pješke. Iako imam dozvolu, hrvatski policajci su me spriječili. Postavili su u živi štit. To je veliki problem, jer su oni ipak okupatori na slovenskom terenu', smatra Joras.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uklanjanje zapreka Drama na Plovaniji: Joško Joras počeo štrajk glađu Slika nije dostupna Slovenija: Vlada čeka prijedlog povjerenstva o graničnim rampama s ključem

'Zato javno pitam predsjednika države, predsjednika vlade i predsjednika parlamenta jesu li sposobni uspostaviti zakonsko pravo Republike Slovenije na cijelom teritoriju Republike Slovenije? Ako su sposobni, neka to i naprave, ako nisu, pozivam ih da se maknu i daju priliku drugima kako bi državljanima Republike Slovenije osigurali sigurnost', dodao je Joras.

Požalio se i na slovenske policajce, koji samo stoje i gledaju, a ne rade ništa osim dok za to dobe uputstva, piše 24ur.com. Jer ne želi da netko bude ozlijeđen, Joras je navodno prestao s radovima micanja rubnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene