Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatska "Nada" najbolji je projekt tiskanih komunikacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Design Week publikacija je s tradicijom izlaženja dugom 30 godina, a već 26 godina organizira natjecanje za najbolja svjetska dizajnerska rješenja, sa samo jednim nagrađenim projektom u svakoj od 21 kategorije.

Knjiga Nada, monografija koju je u povodu desete godišnjice Zaklade Adris osmislila agencija Bruketa&Žinić OM, proglašena je najboljim projektom tiskanih komunikacija na Design Week nagradama u utorak u Londonu.

Pročitajte i ovo Ivan Krivičić, predsjednik Uprave Agram Investa (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ne prestaju trzavice oko nagodbe Dnevnik Nove TV u posjedu dokumenata: Agram Invest još je u petak Trgovačkom sudu poslao podnesak Slika nije dostupna Zovu i druge tvrtke Hrvatski konzorcij za Agrokor: Atlantic Grupa i Adris žele kupiti Jamnicu i Ledo?

Design Week publikacija je s tradicijom izlaženja dugom 30 godina, a već 26 godina organizira natjecanje za najbolja svjetska dizajnerska rješenja, sa samo jednim nagrađenim projektom u svakoj od 21 kategorije.

Među finalistima bili su brendovi Apple, Budweiser, Duracell, The New York Times, Premier League i English National Opera, dok su među nagrađenima AirBnb, Chivas, Nike, Pomorski muzej u Amsterdamu i drugi. Nada je nedavno nagrađena i na međunarodnom natjecanju D&AD.

Na stranicama Monografije predstavljeni su svi projekti i pojedinci koje je Zaklada Adris podržala tijekom proteklih deset godina svoga djelovanja. Predstavljeni na jednome mjestu pružaju nadu da Hrvatska ima budućnost.

Upravo je ta činjenica nadahnula kreativni koncept i glavni oblikotvorni motiv ove knjige pod radnim nazivom "Nada", jer knjiga je osjetljiva na dodir i što se više koristi, to je motiv nade na naslovnici, doslovno i simbolički, sve izraženiji. Monografija donosi i autorske ilustracije 24 istaknutih projekata koje su ilustrirali ponajbolji hrvatski ilustratori mlađeg naraštaja.


Više o projektu pročitajte ovdje.
Više o Design Weeku:

https://www.designweek.co.uk

http://awards.designweek.co.uk
 

Nada from Bruketa&Zinic OM on Vimeo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene