Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Presreli ga na ulici

Hrvatska i Srpska policija zajedničkom akcijom uhitile osumnjičenika za teško ubojstvo

Uhićenje (Ilustracija: Guliver/Thinkstock)
Uhićenje (Ilustracija: Guliver/Thinkstock)
U Hrvatskoj je, zajedničkom akcijom hrvatske i srpske policije uhićen osumnjičenik za teško ubojstvo.

Na temelju međunarodne tjeralice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije u Hrvatskoj je, zajedničkom akcijom dviju policija, uhićen D.V. (1980.) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio ubojstvo. Policajci su ga, pišu mediji, presreli na ulici u Zagrebu i legitimirali. Uhićenju se nije opirao. Istraga i dalje traje, a policija pretražuje mjesta na kojima je boravio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

On se sumnjiči da je zajedno s Nemanjom Ivanov (1982.), 10. ožujka 2018. godine u Beogradu, ispalio više hitaca iz automatskog oružja i usmrtio Blažu Đurovića (1979.), javlja Kurir.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su 24. ožujka uhitili Ivanova zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio ovo krivično djelo i njemu je određen pritvor.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene