Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod tulovih greda

Dramatična potraga na Velebitu uspješno završena: HGSS tražio dvojicu muškaraca, pronašli ih žive i zdrave

Majstorska cesta - 6
Majstorska cesta - 6 Getty Images
Aktualno Galerija Majstorska cesta - 6 Majstorska cesta - 6 Foto: Getty Images Majstorska cesta - 7 Majstorska cesta - 7 Foto: Getty Images Majstorska cesta - 8 Majstorska cesta - 8 Foto: Getty Images +0 Majstorska cesta - 2 Galerija 1/4 >>
HGSS i policija na Velebitu su tragali za dvojicom muškaraca starih 24 i 41 godinu koji su se smatrali nestalima na području Tulovih greda. Tamo su otišli još u utorak, a HGSS-ovci su ih zatekli u skloništu i obojica su dobro.

"Spasitelji su nestale muškarce zatekli u skloništu i obojica su okej. To su sve informacije koje imam za sad", rekao je za DNEVNIK.hr pročelnik HGSS-a Josip Granić.

Pročitajte i ovo Strava na Papuku - 4 Niz pitanja bez odgovora Tragedija na Papuku: Muškarci koji su se smrznuli bili su slabo obučeni i u tenisicama. Još se ne zna što su radili usred mećave

Nestanak je policiji prijavljen u petak ujutro i krenula je potraga za nestalim muškarcima. Na Majstorskoj cesti koja vodi na predio Tulovih greda na Velebitu policija je pronašla njihov automobil marke Peugeot, a muškarce su pronašli spasitelji.

 

 

 Inače na tom području vladaju teški zimski uvjeti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene