Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Paljba na Facebooku

HDZ uzvratio Milanoviću: "Ženomrzac koji loše glumi zaštitnika žena. Samoproglašeni Marlon Brando nastoji skrenuti pažnju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je predsjednik Milanović danas na Facebooku oštro prozvao HDZ-ovog predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića zbog poruka saborskoj zastupnici Možemo Sandri Benčić, nije trebalo dugo čekati na odgovor iz HDZ-a.

Nakon što je Jandroković Sandri Benčić kazao da se "pogleda u ogledalo i otkrije svoje skrivene talente", Milanović je ustvrdio da se tako "nije obraćalo ženama u Hrvatskom saboru od vremena spominjanja madraca".

Pročitajte i ovo Oleg Butković Je li pogodovao bratu? Butković odgovorio Benčić: "Obitelj se ne dira, a pravna stručnjakinja studirala je 18 godina..." Branko Bačić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV GOST DNEVNIKA NOVE TV Hoće li na dan izbora moći raditi trgovine, tržnice, frizerski saloni...? ''Stvorili smo probleme, tamo gdje ih nije trebalo biti"

HDZ je Milanoviću uzvratio poručivši kako loše glumi zaštitnika žena.

"Kao prononsirani ženomrzac, Milanović loše glumi zaštitnika žena!

Čim se u javnosti spomene JANAF, Zoranu Milanoviću počnu se tresti ruke. Problijedi. Lice mu se zgrči. Krene rafalno pucati po svima. Tako se i danas, poput kakvog stalkera, okomio, verbalno nasrnuo na HDZ i predsjednika #SaborRH.

Ničim izazvan, nijednom spomenut, izvan svakog konteksta. Samoproglašeni „Marlon Brando“ nastoji skrenuti pažnju. Poznata je to njegova taktika, no sada ju je nadogradio jednim bizarnim elementom: iako prononsirani ženomrzac, glumi zaštitnika žena. Pa podsjetimo na samo nekoliko njegovih mizoginih uvreda:

O kandidatkinjama SDP-a: "Budite bolje, pametnije i lukavije pa će zaboraviti da ste žene".

O zastupnici Radi Borić: "Ona je slika sve ljepote svog morala i poštenja".

O Marijani Puljak i Daliji Orešković: "Samodopadne i neozbiljne narikače".

O žrtvama seksualnog nasilja: "Kada o tome zapomažu glumice koje iz kreveta ne izlaze za manje od pet milijuna dolara, to baš ne vidim kao nešto čime bih se trebao zanimati".

U povodu Dana žena: „Postoje žene i žene. Postoje žene (…) koje će nasilnike i sve koji im se nađu na putu udariti u jedno mjesto. I postoje žene koje glumataju“.

O pravobraniteljici za ravnopravnost spolova Višnji Ljubičić: "Želiš da te se tretira kao Amazonku?".

Milanovića teško muči JANAF, ali je očito i teški licemjer. Koji je, valjda podsvjesno govoreći o samom sebi, „slika sve ljepote svog morala i poštenja", poručili su iz HDZ-a.

 

Kao prononsirani ženomrzac, Milanović loše glumi zaštitnika žena! Čim se u javnosti spomene JANAF, Zoranu Milanoviću...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaČetvrtak, 8. travnja 2021.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene