Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RASTU TENZIJE

HDZ odbrusio Raspudiću: "Raspušenko je evoluirao, još samo da prestane varati Hrvate u BiH"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je zastupnik Mosta Nino Raspudić prozvao premijera Andreja Plenkovića da "besramno koristi tragediju ukrajinskog naroda za bacanje medijskih dimnih bombi kako bi zaklonio kriminal vladajućih", stigao je odgovor iz HDZ-a.

"Dobro je, Raspušenko je evoluirao i prihvatio, nadamo se iskreno, stajališta koja Vlada Republike Hrvatske ima od prvog dana. Sada ipak, poput nas, govori o tragediji ukrajinskog naroda, više ne optužuje Ukrajinu da je "izazvala Rusiju", a Ukrajince da sami sebe ubijaju", stoji u objavi HDZ-a na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U Saboru Raspudić pozvao da se ispita što su ruski trgovci radili u ZTC-u: "Bacaju se spinovi da se prikrije kriminal"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEPRAVOMOĆNA PRESUDA Županijski sud oslobodio Ivu Sanadera: Pogledajte zašto su presudili da bivši premijer nije ratni profiter

"Više ne slavi Putina i "nepobjedivu rusku vojsku", više ne opravdava aneksiju Krima. Još samo da prestane, po uzoru na svog idola s Pantovčaka, varati Hrvate u Bosni i Hercegovini dok kao klasični provokator radi za Komšića", poručili su Raspudiću iz HDZ-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene