Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija izdala priopćenje

Gužva na šalterima, policija na mukama: Svi žele novu osobnu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 10. lipnja, kad je krenulo izdavanje novih osobnih iskaznica, gužve na šalterima ne prestaju, pa je zagrebačka policija zamolila građane da 'ako nije nužno, ne mijenjaju važeću osobnu'. Barem dok gužva ne splasne...

SVE DETALJE OKO IZDAVANJA NOVIH OSOBNIH ISKAZNICA PROČITAJTE OVDJE! Nove osobne iskaznice izdaju se od 10. lipnja, a čini se kako baš svi žele novi dokument s OIB-om, jer gužve na šalterima za izdavanje dokumenata ne jenjavaju. Stoga se priopćenjem oglasila i zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Prometna na Zrinjevcu - 5 u centru grada FOTO Sudar triju automobila izazvao prometni kaos u Zagrebu Ilustracija Pogledajte obilazne pravce Počinju radovi na ključnom križanju na istoku Zagreba, očekuju se velike gužve: "Moramo zatvoriti cestu na tri tjedna..."

'Zbog tehničke prilagodbe na novi način zaprimanja zahtjeva dolazi do zastoja u radu i duljih čekanja. Stoga molimo sve kojima nije istekla osobna iskaznica i one kojima to nije nužno i neophodno, da ne podnose zahtjev za novom osobnom iskaznicom zbog velikih gužvi u prostorijama u Petrinjskoj 30', poručili su građanima iz zagrebačke policije.

>>Doznajte što se mijenja s osobnim dokumentima nakon 1. srpnja!

Naime, građani Republike Hrvatske ne moraju mijenjati osobne iskaznice kad Hrvatska postane 28. članica EU-a. Sve važeće osobne iskaznice vrijede do roka na koji su izdane, a s njima će moći nakon 1. srpnja 2013. prelaziti unutarnje granice EU-a, napominju iz  zagrebačke policije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene