Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužva u oba smjera

Kolone na Lučkom, zbog lančanog sudara vozi se usporeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet je vrlo gust na većini cesta u smjeru mora, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Na zagrebačkoj obilaznici od čvora Jankomir prema ulazu na autocestu A1 u Lučkom kolona je duga oko 20 km, a na izlazu s autoceste kolona je duga oko 4 km. Usporeno i povremeno u koloni vozi se na dionici autoceste A1 od Zagreba do Bosiljeva. Na autocesti A2 pred pred naplatom Trakošćan prema graničnom prijelazu Macelj kolona je oko 5 km (vozila se povremeno isključuju na čvoru Krapina).

Pročitajte i ovo Ilustracija kontrola prometa Gužva na autocesti A1: Policija provodila akciju Prometna na Zrinjevcu - 5 u centru grada FOTO Sudar triju automobila izazvao prometni kaos u Zagrebu

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 nakon čvora Zadar 2 (264.km) u smjeru Šibenika vozi se usporeno u koloni zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo pet automobila. U lančanom sudaru su ozlijeđene tri osobe, a težina ozljeda još nije poznata. Iz zadarskog OKC-a su nam potvrdili da de je očevidu u tijeku, te da promet teče usporeno, ali bez zastoja.

Kolone su i zastoji povremeno na Krčkom mostu, kao i duž Jadranske magistrale (D8).

Na dionici državne ceste D1 Grabovac- Drežnik Grad zbog radova se vozi jednim trakom naizmjence.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas je od 4 do 14 sati, a u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti D1.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Macelj i Goričan, a izlazak na prijelazima Bajakovo, Stara Gradiška i Rupa.

Trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene