Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napustio kuću u Zaprešiću

Glogoškog pitali gdje sad spava: 'U hotelu Sheraton'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je napustio kuću u Zaprešiću Đuro Glogoški preselio se u hotel.

Đuro Glogoški danas je sudjelovao na tribini u Požegi gdje je jasno dao do znanja kako branitelji ne namjeravaju tako skoro otići iz Savske.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca"

'Svakodnevno je u šatoru 150 do 200 branitelja i prosvjedovat ćemo dok god bude trebalo, neovisno o tome koja je politička opcija na vlasti jer sve je počelo još 2001. godine donošenjem zakona o pravima branitelja i od tada je dolazilo do smanjivanja prava branitelja. Zato i tražimo ustavni zakon o našim pravima', rekao je Glogoški.

Klemm: Glogoški je izišao iz kuće u Zaprešiću

A budući da je napustio kuću u Zaprešiću pitali su ga i gdje sad spava. 'U hotelu Sheraton. Gospođa Vesna Nađ (zamjenica ministra branitelja) je u samom početku ponudila 100-postotnim invalidima prve skupine da odu u hotel spavati i ja sam to sad prihvatio', rekao je Glogoški, a prenosi 034portal.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene