Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odvjetnica objasnila

Žalac se ne osjeća krivom za pogodovanje: "Negira sve što joj se stavlja na teret i mislim da se ona našla doista u vrlo teškoj situaciji"

Aktualno Galerija Jadranka Sloković Jadranka Sloković Foto: DNEVNIK.hr Jadranka Sloković - 2 Jadranka Sloković - 2 Foto: DNEVNIK.hr Anto Nobilo Anto Nobilo Foto: DNEVNIK.hr +0 Jadranka Sloković - 1 Galerija 1/4 >>
Gabrijela Žalac ne osjeća se krivom za pogodovanje tvrtki koja ja izradila preplaćeni softver, rekla je njezina odvjetnica Jadranka Sloković za Dnevnik Nove TV.

No, afera Softver zbog koje neki očekuju i ostavku glavne državne odvjetnice, naštetit će joj, poručila je Sloković.

"Negira sve što joj se stavlja na teret i mislim da se ona našla doista u vrlo teškoj situaciji s obzirom na to da je očito došlo i do nekih problema u odnosu USKOK DORH i Ured europskog tužitelja, što zapravo njenu situaciju čini još kompliciranijom", rekla je Sloković reporterki Petri Buljan.

Pročitajte i ovo Zlata Hrvoj Šipek - 3 još traje nadzor DORH ne otkriva ništa, oporba nemilosrdna: "Očekujem smjenu glavne državne odvjetnice..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kako je dobio nadimak Banožić htio pokloniti kiticu jaglaca Gabrijeli Žalac, njezin suprug to nije dobro podnio

A kako sve utječe na glavnu državnu odvjetnicu, pojasnio je odvjetnik Anto Nobilo.

"Ona se iskompromitirala, ona je lagala u javnosti. Osoba koja ima takvu moć na takvom mjestu ne smije lagati. Ne samo da je lagala i pokretala kaznene postupke kako bi sebe zaštitila, jednostavno nije vjerodostojna i mora otići", rekao je.

 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene