Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potvrdio odvjetnik

Filipa Zavadlava iz Svetošimunske prebacili u bolnicu Vrapče, počelo psihijatrijsko vještačenje

Filip Zavadlav
Filip Zavadlav Foto: DNEVNIK.hr
Branko Šerić, odvjetnik osumnjičenog trostrukog ubojice, kaže da će njegov klijent u Vrapču boraviti dok traje vještačenje što ovisi o psiholozima i psihijatrima koji s njim razgovaraju.

Filip Zavadlav, osumnjičenik za trostruko ubojstvo u Splitu, privremeno prebačen je iz zatvorske bolnice u Svetošimunskoj u Kliniku za psihijatriju Vrapče, potvrdio je njegov odvjetnik Branko Šerić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život

"On boravi u Vrapču dok traje vještačenje. Tamo može biti dan-dva ili duže, sve ovisi o psihijatrima i psiholozima koji ga vještače", rekao je Šerić za DNEVNIK.hr i dodao kako je jučer htio posjetiti svog klijenta, ali je on u vrijeme posjeta bio na vještačenju. 

Šerić je Zavadlava posjetio prije tjedan dana i tada je kazao da njegov klijent vjerojatno uopće nije svjestan što je bilo.

"Očekujem da će se istražni zatvor produljiti. Nije samo pitanje kad će završiti vještačenje, nego je takva kvalifikacija najteža moguća. Pokušao sam mu objasniti da ne treba očekivati da će izaći iz istražnog zatvora", objasnio je Šerić i tvrdi da nastavak suđenja ovisi o vještačenjima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene