Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZELE I DJEČJA KOLICA

Pospane kradljivice: Dvije žene na Banovini ukrale 40 madraca iz humanitarne pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glinski policajci prijavili su dvije žene koje sumnjiče za krađu madraca iz humanitarne pomoći prikupljene nakon razornog potresa na Banovini.

Policija je izvijestila da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakinjom i 36-godišnjakinjom osumnjičenima za krađu humanitarne pomoći.

Terete ih da su od 28. svibnja do 6. lipnja u mjestu Gornji Viduševac na glinskom području provalile u skladište u kojem se nalazi humanitarna pomoć i ukrale 40 komada madraca, dječja kolica i drugu robu.

Pročitajte i ovo Zdravko Mamić ''NEĆU LIKOVATI I NEĆU SLAVITI'' Nakon niza uhićenja osječkih sudaca oglasio se i Zdravko Mamić: ''Žrtvovao sam sebe i živote svojih bližnjih...''

Pročitajte i ovo Regina M. Castillo, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, i Marija Miholjek "Naša nastojanja idu korak dalje" Nova TV brine se o najmlađima: Pridružila se platformi koja pod vodstvom UNICEF-a radi na ostvarivanju i unaprjeđivanju prava djece

Zbog teške krađe policija će protiv osumnjičenih nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu, kažu u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene