Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednica u Bruxellesu

Državni vrh u srijedu se "seli" na polufinale u Moskvi, a ključevi države ostaju u rukama – Željka Reinera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrene će u Rusiji tijekom polufinalne utakmice s Engleskom bodriti i hrvatski političari.

Andrej Plenković i Gordan Jandroković sutra lete čarterom s navijačima, a ne Vladinim avionom. Bit će smješteni u VIP loži. U Vladi kažu da će troškove puta podmiriti sami, a doznajemo da s njima ide i ministar Marko Pavić.

Pročitajte i ovo Predsjednik Sabora Gordan Jandroković Izlazi na izbore Jandroković otkrio tko će biti predsjednik ako Milanović podnese ostavku: Tvrdi da on neće Gordan Jandroković ON ZNA KAKO POLITIČKI PREŽIVJETI Tko je Gordan Jandroković? Stajao je uz bok svim predsjednicima HDZ-a, a Milanoviću je odgovorio fotografijom u kupaćima

Predsjednica polufinale propušta zbog NATO-ova summita u Bruxellesu. Kako će troje predsjednika sutra biti izvan zemlje, "čuvat" će je potpredsjednik sabora Željko Reiner.

"U današnje doba komunikacija, ja vas uvjeravam da oni u svakom trenutku znaju i mogu znati što se ovdje događa i mogu reagirati", uvjerava Reiner. Na pitanje je li država u sigurnim rukama u odsutstvu državnog vrha, Reiner kaže - apsolutno.

"Imam kockice spremne, neću sašiti nikakvo crveno odijelo, bit ću u ovakvom odijelu (pokazuje na sebe) - stavit ću šal, dres, ako bude moguće", kaže predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene