Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UNATOČ BRZOJ REAKCIJI HITNIH SLUŽBI

Tragedija u Zagrebu: Muškarac preminuo nakon što ga je zatrpala zemlja dok je kopao kanal, nisu ga uspjeli spasiti

Muškarac poginuo u Zagrebu nakon što ga je zatrpala zemlja - 2
Muškarac poginuo u Zagrebu nakon što ga je zatrpala zemlja - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Muškarac poginuo u Zagrebu nakon što ga je zatrpala zemlja - 2 Muškarac poginuo u Zagrebu nakon što ga je zatrpala zemlja - 2 Foto: DNEVNIK.hr Muškarac poginuo u Zagrebu nakon što ga je zatrpala zemlja - 3 Muškarac poginuo u Zagrebu nakon što ga je zatrpala zemlja - 3 Foto: DNEVNIK.hr Muškarac poginuo u Zagrebu nakon što ga je zatrpala zemlja - 4 Muškarac poginuo u Zagrebu nakon što ga je zatrpala zemlja - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Muškarac poginuo u Zagrebu nakon što ga je zatrpala zemlja - 1 Galerija 1/4 >>
Muškarac u Zagrebu je preminuo nakon što ga je u subotu oko 13 sati zatrpala zemlja dok je kopao kanal. Na mjesto nesreće odmah su stigli vatrogasci i Hitna pomoć, ali nisu ga uspjeli spasiti.

Na zagrebačkom Pantovčaku u ulici Goljak zemlja je zatrpala muškarca za vrijeme kopanja kanala. Unatoč tome što su hitne službe i vatrogasci došli vrlo brzo, muškarac je preminuo.

Kako doznajemo, muškarca je zemlja zatrpala iznad pojasa i bio je bez svijesti kada su vatrogasci i hitna pomoć stigli na mjesto nesreće.

U tijeku je izvlačenje tijela. U Ulicu Goljak stiglo je i specijalno vozilo za spašavanje iz ruševina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene