Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Od srca je bio dio nas'

Izniman čovjek i reporter: Doviđenja dragi Joško!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Joško Martinović, novinar HTV-a i naš dragi kolega izgubio je svoju životnu bitku.

Od teške bolesti preminuo je u 47. godini. Suprug i otac jednoga djeteta, Joško je bio izniman reporter i izniman čovjek. Najteže je pisati kad odlazi novinar, kad odlazi dragi kolega. To je vrlo osobno, jer tada odlazi i dio nas. Joško je od srca bio dio nas, osebujan i neponovljiv. Pravi zaljubljenik u televiziju, reporter iznimna stila. Human i uvijek usredotočen na maloga čovjeka. Na njegove patnje i još više radosti. Upravo tim koloritima stvarnoga života bile su obojene sve njegove autorske emisije. U tome je bila Joškova posebnost.

Pročitajte i ovo Zlatko Šimić Tužna vijest Iznenada preminuo novinar Zlatko Šimić Slika nije dostupna Tuga tisuću i pol ljudi Na zagrebačkom Krematoriju ispraćen Joško Martinović

>> Preminuo novinar Joško Martinović

Njegova nepodnošljiva lakoća pisanja bliskima je činila i najteže teme. Najteže trenutke. Cijeli Domovinski rat proveo je na terenu. Još se sjećamo rušenja neprijateljskog aviona u Metkoviću. I Joškovih riječi: 'Srpski pilot život je spasio izumom Hrvata Fausta Vrančića - padobranom'. Uvijek pozitivan Joško je prvi ušao u oslobođeni Knin. Za svoj je rad višestruko nagrađivan. Gledatelji su ga voljeli. Voljeli smo ga i mi koji smo ga poznavali. Zato mu nećemo kazati zbogom. Već samo doviđenja. Doviđenja dragi Joško.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene